Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Turska iz zraka napala PKK u sjevernom Iraku: Uništili bunkere i skladišta streljiva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turska vojska izvela je u nedjelju zračne udare na položaje koje drži Radnička stranka Kurdistana na sjeveru Iraka, objavila je novinska agencija Anadolija.

Turske snage sigurnosti objavile su da je uništeno nekoliko uporišta PKK u planinskoj iračkoj regiji Kandil, gdje PKK ima svoj glavni stožer. Turski zrakoplovi F-16 i F-4 2020 gađali su i područja Medine, Zapa i Gare, kaže Anadolija, gdje su uništili bunkere i skladišta streljiva.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija "mislio je da je gotov" HDZ-ovac i bivši MMA borac brutalno pretukao maloljetnika: "Davio ga je, gurao mu prste u oko i usta. Htio mu je valjda oči iskopati" Ilustracija Užarena atmosfera Rusija optužila SAD da žele eskalirati sukob: Sastaje se Vijeće sigurnosti

Turska je također otvorila vatru preko granice sa Sirijom, pri čemu je ubijeno 55 militanata Islamske države, te su uništena njihova tri raketna bacača i tri vozila.

Islamska država kontrolira teritorij duž turske granice a južni turski grad Kilis, koji se nalazi nasuprot granice s teritorijem koji drži Islamska država u Siriji, svakodnevno je pod minobacačkom vatrom. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene