Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američki predsjednik Donald Trump na konferenciji za novinare na kojoj je predstavljao članove svog ureda pokazao je pismo koje mu je ostavio njegov prethodnik Barack Obama.


Čim je izašao pred svoju ekipu i novinare kojima je trebao predstaviti članove svog tima u predsjedničkom uredu, Donald Trump je iz džepa sakoa izvadio pismo.

Vezani članci Liječnici, ilustracija Necijepljeni medicinski djelatnici će se testirati jednom tjedno, no što ako odbiju? "Očekujemo brze i precizne upute" Donald Trump (Foto: AFP) NATO: Trump poslao pismo upozorenja nekolicini saveznika

''Upravo sam bio u Ovalnom uredu gdje sam pronašao ovo predivno pismo od predsjednika Obame. Jako je lijepo od njega što je to učinio i cijenimo to. Zadržat ćemo pismo i nećemo reći medijima što u njemu piše'', rekao je Trump pokazujući pismo prisutnima.

Podsjetimo, Barrack Obama je kroz prozor Ovalnog uredu u Bijeloj kući, posljednjeg dana na dužnosti predsjednika SAD-a, snimljen kako ostavlja pismo na stolu u Ovalnom uredu. Mediji su već tada objavili da pismo najvjerojatnije ostavlja svom nasljedniku, ali nije se znalo što u njemu piše. Čini se kako će to do daljnjega ostati tajna.