Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images

Puma je napala čovjeka dok se opuštao u hidromasažnoj kadi na imanju u okrugu Chaffee, u Coloradu, 18. ožujka prema službenicima Colorado Parks and Wildlife (CPW).


Trebao je to biti vikend za pamćenje, par je unajmio kuću s hidromasažnom kadom u dvorištu. No umjesto zabave i odmora sve je otišlo u pogrešnom smjeru, i to zbog jedne pume.

U priopćenju su dužnosnici parkova rekli da su muškarac i njegova žena sjedili u hidromasažnoj kadi kada je muškarac osjetio da ga je nešto zgrabilo za glavu.

On i njegova žena počeli su vrištati i prskati životinju vodom. Žena je zgrabila svjetiljku i osvijetlila je životinju te su tada shvatili da se gledaju oči u oči s pumom. CPW je rekao da su svjetlo i metež prestrašili životinju, koja se povukla, dok su njih dvoje nastavili vikati na nju. Na kraju se "popela na vrh brda blizu nekih stijena, gdje je čučnula i nastavila promatrati par".

Pauk s Kajzerice - 2 FOTO Pogledajte tko joj se uvukao u stan: Kad ga je ugledala, krv joj se sledila u žilama

Njih dvoje rekli su službenicima da su izašli iz jacuzzija i vratili se u kuću, gdje su očistili ogrebotine i pozvali vlasnika nekretnine, koji je potom kontaktirao CPW, piše Today

Prema priopćenju, žrtva je imala "četiri površinske ogrebotine na vrhu glave i pokraj desnog uha".

Ilustracija Jeziva serijska ubojstva mačaka, ljudi u panici: "Nekim umovima ovo može biti ulaz u još gnjusnije zločine"

Kad su policajci stigli na mjesto događaja, odmah su potražili pumu, ali nije bilo tragova zbog niskih temperatura i smrznutog snijega na tlu. U priopćenju su rekli kako ne vjeruju da će je uspjeti pronaći, ali su postavili zamku u blizini u nadi da će uhvatiti divlju životinju.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju