Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tinejdžerica Claudia Hidic, porijeklom iz BiH, ubijena prošli mjesec tijekom pljačke u Foth West, u SAD-u, bila je organizatorica tog događaja.


Bivša učenica srednje škole Euless Trinity ubijena prošli mjesec u Foth Westu, u saveznoj državi Texas, bila je sudionica pljačke koju je pomogla isplanirati, izvijestila je policije, prenosi Star Telegram.

Vezani članci Pokušaj pljačke u Čileu VIDEO Točio je gorivo kad su trojica iskočila iz kombija s namjerom da ga opljačkaju, pogledajte kako ih je zaustavio Eksplozija bankomata, ilustracija U posljednje dvije godine lopovi su raznijeli i opljačkali više od 70 bankomata. No njihovo dizanje u zrak pljačkašima se više neće isplatiti

Claudia Hidic (17) pretvarala se da su je otela dva muškarca koja su ušla u kuću u kojoj je već bilo nekoliko osoba, uključujući i desetogodišnju djevojčicu. Ali, prema otkriću policije, ona je zapravo sama angažirala mladiće da ukradu novac i oružje iz kuće.

To su novi dokazi u ovom slučaju koji se u američkoj javnosti prati s velikim interesom. Sudionici pljačke, 21-godišnji Terrance Crumley i Curtis Fortenberry trenutačno su u pritvoru.

Pljačka kuće koja se dogodila 28. lipnja otela se kontroli kada su prisutni u kući posegnuli za oružjem. Fortenberry je ranjen u obje noge, a Hidic upucana u glavu.

Crumley i Fortnberry policiji su otprije već poznati, također zbog krađa te napad na jednu osobu koja je zadobila tjelesne ozljede.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.