Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve zbog loših ocjena?

Dječak (15) ubio roditelje i mlađeg brata: Tri dana skrivao tijela u šupi, a onda priznao zločin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak star 15 godina ubio je u utorak svoje roditelje i mlađeg brata u njihovoj kući u blizini španjolskog grada Alicantea, navodno nakon svađe zbog njegovih loših ocjena, objavljeno je u subotu.

Petnaestogodišnjak je najprije očevom lovačkom puškom ustrijelio svoju majku, nakon čega je ubio i mlađeg brata, objavila je policija u subotu, kako prenosi dpa.

Otac u tom trenutku nije bio kod kuće, a nakon što se vratio dva sata poslije, tinejdžer je ubio i njega. Tragedija se zbila u njihovoj obiteljskoj kući u utorak. Obitelj je živjela u blizini grada Alicantea.

Prema navodima policije, tinejdžer je tijela sakrio u obližnjoj šupi.

Nakon toga je tri dana bio u kući, sve do petka kada su, u namjeri da posjete obitelj, došle dvije dječakove tetke. Kako piše regionalni list Diario Levante, njima je dječak potom priznao zločin.

Pročitajte i ovo Ante Bagarić u Dnevniku Nove TV Ugledni psihijatar o ubojstvu na Korčuli: "Jedan tužan vikend za Hrvatsku. Mnogi se danas vjerojatno pitaju jesu li sigurni"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO ZEMLJU Otkriveno što se događalo neposredno prije stravičnog ubojstva u Rijeci: Je li ovo bio motiv za divljački napad na ženu?

Tamošnji mediji pišu da se je dječak posvađao s roditeljima jer su mu zbog loših ocjena zabranili pristup internetu. Policija još nije potvrdila ove navode, poručivši da je istraga u tijeku. Iz policije je potvrđeno samo da je tinejdžer trenutno u pritvoru i da je priznao zločin.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene