Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tajlandske vlasti nadaju se ovoga vikenda izručiti Sjedinjenim Državama Johna Marka Karra (41), uhićenog u Bangkoku pod sumnjom da je prije gotovo deset godina ubio malu američku kraljicu ljepote JonBenet Ramsey, objavljuju službeni izvori.


JonBenet nestala je na Božić 1996., a nekoliko dana kasnije tijelo je pronašao njezin otac u podrumu obiteljske kuće. Višestruka pobjednica natjecanja ljepote za djecu bila je pretučena i zadavljena. 

Vezani članci Srđan Mlađan u sudnici - 6 Sisački monstrum nakon dugo vremena u javnosti: Pogledajte kako danas izgleda najokrutniji ubojica koji se oženio u zatvoru Joseph James DeAngelo mlađi (74) Bivši policajac osuđen na 11 doživotnih kazni: Ubio 13 i silovao na desetke žena, na izricanju presude ispričao se žrtvama

Karr je nakon uhićenja rekao kako je "bio s JonBenet kad je umrla", ali da je njezina smrt "nesretan slučaj".

Novinarima je kazao: "Volio sam JonBenet".

Zapovjednik imigracijske policije general Suwat Tumroungsiskul rekao je da je Karr priznao seksualni odnos s djevojčicom.

U očekivanju izručenja, Karr je pod stalnom paskom u svojoj ćeliji u imigracijskom uredu u Bangkoku. On sam želio bi održati još jednu konferenciju za novinare kako bi objasnio što se točno dogodilo, ali tajlandske vlasti žele ga što prije izručiti.

"Želimo da ode što je prije moguće", rekao je istražitelj. "Nadamo se ovoga vikenda".