Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tajland želi što prije izručiti ubojicu male misice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tajlandske vlasti nadaju se ovoga vikenda izručiti Sjedinjenim Državama Johna Marka Karra (41), uhićenog u Bangkoku pod sumnjom da je prije gotovo deset godina ubio malu američku kraljicu ljepote JonBenet Ramsey, objavljuju službeni izvori.

JonBenet nestala je na Božić 1996., a nekoliko dana kasnije tijelo je pronašao njezin otac u podrumu obiteljske kuće. Višestruka pobjednica natjecanja ljepote za djecu bila je pretučena i zadavljena. 

Pročitajte i ovo Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor Intervencija policije tijekom pucnjave u Pragu Masakr u Pragu VIDEO Policija objavila dramatične snimke, Češka oplakuje žrtve: "To je strašno, ne mogu ni govoriti"

Karr je nakon uhićenja rekao kako je "bio s JonBenet kad je umrla", ali da je njezina smrt "nesretan slučaj".

Novinarima je kazao: "Volio sam JonBenet".

Zapovjednik imigracijske policije general Suwat Tumroungsiskul rekao je da je Karr priznao seksualni odnos s djevojčicom.

U očekivanju izručenja, Karr je pod stalnom paskom u svojoj ćeliji u imigracijskom uredu u Bangkoku. On sam želio bi održati još jednu konferenciju za novinare kako bi objasnio što se točno dogodilo, ali tajlandske vlasti žele ga što prije izručiti.

"Želimo da ode što je prije moguće", rekao je istražitelj. "Nadamo se ovoga vikenda".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene