Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukrali im novac i auto

Stravičan zločin u Velikoj Kladuši: Penzionere tupim predmetom ubila dvojica dječaka, pokušavali su se obraniti, ali nisu uspjeli

Policija, ilustracija (Foto: Gettyimages)
Policija, ilustracija (Foto: Gettyimages) Foto: Gettyimages
U velikokladuškom naselju Šumatac pronađene su dvije usmrćene starije osobe. Na lice mjesta upućene su policijske patrole te kriminalistički inspektori, dežurni tužilac i mrtvozornik.

Iz policije je potvrđeno za Dnevni avaz da je policija na terenu te da je obaviješten tužiltelj. 

Pročitajte i ovo Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja Ilustracija Počinitelj uhićen Pucnjava u susjedstvu: Posvađali se zbog konobarice, jedan ubijen

"Mještani su javili da su pronašli tijela, a mi sada provjeravamo o čemu se točno radi", rekao je kratko Mujo Koričić iz policije.

Iz izvora bliskih istrazi dvojica maloljetnika počinila je ovaj stravični zločin. Navodno jedan od počinitelja ima 15 u pol godina, dok je drugi počinitelj star 16 godina. 

Navodno je prvo uhićen 15-godišnjak koji je onda otkrio identitet svog supočinitelja koji je nakon kraće potrage također uhićen. Nesretni starci su ubijeni tupim predmetom, a na mjestu zločina su vidljivi tragovi borbe, jer su se pokušavali obraniti. 

Kao motiv ubojstva se spominje koristoljublje, jer su iz kuće odneseni novac i ostale dragocjenosti. Maloljetnici su također ukrali i automobil ubijenih penzionera koji su nekoliko sati koristili. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene