Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u BiH

Muškarcu (54) razbili lubanju, strpali ga u prtljažnik i zapalili vozilo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prtljažniku spaljenog automobila u Velikoj Kladuši u BIH, pronađeno je tijelo muškarca. Pretpostavlja se da se radi o ubojstvu 54-godišnjem vlasniku vozila.

U prtljažniku automobila slovenskih registracija, koji je izgorio u nedjelju oko 20.30 sati u naselju Polje kod Velike Kladuše, pronađeno je mrtvo tijelo. Pretpostavlja se da se radi o 54-godišnjem vlasniku vozila, koji je živio u mjestu Todorovska Čelinja, piše Dnevni Avaz.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Zapaljeno vozilo gasili su vatrogasci koji su potom pronašli i tijelo. Neslužbeno se saznaje da je obdukcija otkrila da je riječ o ubojstvu, odnosno da je žrtvi prethodno s više udaraca tupim predmetom razbijena lubanja, nakon čega je mrtav ubačen u prtljažnik i zapaljen.

'Hong-Kong psiho': Ubio dvije prostitutke jer ga je zaručnica varala?

O vlasniku vozila malo se zna u Kladuši. Bio je oženjen bivšom suprugom Sulje Karajića, osuđenog pripadnika Armije RBiH koji izdržava 18-godišnju kaznu zatvora za počinjeni ratni zločin.

Živio je u Ljubljani, a je povremeno dolazio u Veliku Kladušu, a u Sloveniji je ondje, neslužbeno se saznaje imao problema sa zakonom. Posljednju godinu živio je u BiH. Jedan od motiva, saznaje 'Avaz', mogao bi biti i trgovina drogom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene