Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spasili ih volonteri

Strašno: Ove pse su htjeli prodati za jelo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su vlasti izdale zabranu držanja velikih pasa u gradu Harbinu u Kini, na ulicama se pojavio velik broj napuštenih pasa, a to mnogi koriste za biznis.

Volonteri Društva za zaštitu životinja u petak su primijetili kamion na kojem su jedan na drugi bili naslagani prenatrpani kavezi sa psima. 

Pročitajte i ovo Pitbuli napali dijete tragedija u Italiji Dva pitbula rastrgala 13-mjesečnog dječaka dok se igrao u dvorištu: Majka ga je pokušala spasiti, nju su izgrizli Vox populi Pitali smo vas VIDEO Bojite li se pasa koji šeću bez nadzora? "Oni mali nadrkanci počnu lajati, napadati ljude..."

U kamionu je bilo oko 500 pasa doslovce 'spakiranih' u male kaveze. U svakom kavezu bilo je po nekoliko pasa koji su navodno 'legalno' ulovljeni, u skadu s gradskom politikom. No, iz grada nisu željeli reći detalje kuda su ih namjeravali odvesti. Volonteri pretpostavljaju kako bi ih prodali nekom restoranu. 

Prolaz kamionu je blokiralo 200-tinjak volontera koji su vozaču za pse ponudili 600.000 juana (oko 72.000 eura). Iskrcali su kaveze i pobrinuli se za pse. Neki od pasa nažalost, nisu preživjeli 'putovanje'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih ureðaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene