Obavijesti Video Pretražite Navigacija
potreseni i roditelji

Ministar predložio da se sruši škola u kojoj je ugašeno devet života

Veliki prosvjed u Beogradu
Veliki prosvjed u Beogradu Foto: Cropix
Srbijanski ministar gospodarstva, Rade Basta, predložio je da se beogradska osnovna škola, u kojoj je ubijeno devetero ljudi, sruši.

Srbijanski ministar gospodarstva Rade Basta na svom je Instagram profilu predložio da se beogradska škola Vladislava Ribnikara sruši, a u blizini izgradi nova

Pročitajte i ovo Prosvjedi u Srbiji - 1 Prosvjedi nakon krvoprolića Vučić broji svakog prosvjednika, oni mu poručuju: "Ovakav život ne može da teče dalje"

Sve je pozvao na zajedništvo i da se na lokaciji škole napravi spomen-park na svu stradalu djecu koja su 3. svibnja ubijena u masovnoj pucnjavi. Tada je stradalo osmero djece i školski zaštitar, a napadač je 13-godišnjak.

 

 

Ministar je svoje misli podijelio ispod snimke zaslona teksta RTS-a u kojem je gošća Milena Vasić iz Savjeta roditelja Osnovne škole Vladislav Ribnikar. 

Pročitajte i ovo Građani se okupljaju ispred škole i pale svijeće za učenike i zaštitara Mala heroina "Pričajte o njoj, a ne o ubojici!": Snažne riječi profesorice koje bi svaki roditelj trebao pročitati

Vasić je u razgovoru naglasila da roditelji žele da se djeca vrate u školu, ali ne u te prostorije

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene