Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je svoj bijes iskalio na roditeljima svoje nevjenčane supruge ovaj je manijak zaspao pod njihovim krevetom.


Miodrag Stepanović (19 ) iz okolice Sremske Mitrovice pretukao je, a potom silovao majku svoje nevjenčane supruge, a potom i pretukao nepokretnog svekra.

Vezani članci Nasilje nad ženom, ilustracija Horor u Bjelovaru: Tražio od nje novac za liječenje sina i radove pa uzeo 143 tisuće kuna, onda ju silovao i prijetio joj Kao na vjenčanju Prekinula vjenčanje iz nebuloznog razloga i izazvala čisti kaos

Prema pisanju Kurira, Stepanović je u njihovu kuću došao pijan kako bi našao svoju nevjenčanu suprugu koja je od njega pobjegla. Razvalio je vrata i ušao u kuću, a kad nije pronašao ženu bijes je iskalio na njenim roditeljima.

Srbija: Jučer joj u požaru izgorjele dvije kćeri, danas rodila sina

'Cijeli dan me pratio i oko tri ujutro je došao kod mene i odmah me napao. Stezao me za vrat, tukao me, pritiskao mi grudi, a onda i silovao. Nije mu bilo dosta to što je napravio pa je napao i pretukao mog nepokretnog muža', ispričala je žrtva za Kurir.

Kad je završio s iživljavanjem, legao je ispod kreveta žrtve i zaspao. Policija ga je uhitila u njihovom dvorištu.

Stepanovića je supruga napustila jer navodno više nije mogla trpjeti njegovo maltretiranje. Njegova braća kažu kako su se Stepanović i njegova supruga voljeli, no da on kad popije postaje sasvim drugačija osoba.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook