Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon divljanja zaspao

Srbija: Pretukao i silovao svekrvu pred nepokretnim svekrom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je svoj bijes iskalio na roditeljima svoje nevjenčane supruge ovaj je manijak zaspao pod njihovim krevetom.

Miodrag Stepanović (19 ) iz okolice Sremske Mitrovice pretukao je, a potom silovao majku svoje nevjenčane supruge, a potom i pretukao nepokretnog svekra.

Pročitajte i ovo Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Užas u Indiji Grupno silovali blogericu: Uhićena preostala četiri osumnjičenika Slika nije dostupna Prijavila ih policiji Zagreb: Trudnica (16) tvrdi da ju je suprug silovao, a njegova obitelj zatočila

Prema pisanju Kurira, Stepanović je u njihovu kuću došao pijan kako bi našao svoju nevjenčanu suprugu koja je od njega pobjegla. Razvalio je vrata i ušao u kuću, a kad nije pronašao ženu bijes je iskalio na njenim roditeljima.

Srbija: Jučer joj u požaru izgorjele dvije kćeri, danas rodila sina

'Cijeli dan me pratio i oko tri ujutro je došao kod mene i odmah me napao. Stezao me za vrat, tukao me, pritiskao mi grudi, a onda i silovao. Nije mu bilo dosta to što je napravio pa je napao i pretukao mog nepokretnog muža', ispričala je žrtva za Kurir.

Kad je završio s iživljavanjem, legao je ispod kreveta žrtve i zaspao. Policija ga je uhitila u njihovom dvorištu.

Stepanovića je supruga napustila jer navodno više nije mogla trpjeti njegovo maltretiranje. Njegova braća kažu kako su se Stepanović i njegova supruga voljeli, no da on kad popije postaje sasvim drugačija osoba.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene