Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"

20 metara velik

VIDEO/FOTO "Slučajno smo ispalili!" Snažna eksplozija u centru ruskog grada, golemi krater u samom središtu

Belgorod
Belgorod Foto: Screenshot/Twitter
Snažna eksplozija odjeknula je u ruskom gradu Belgorodu, 40 kilometara sjeverno od ruske granice s Ukrajinom.

Eksplozija u Belgorodu u večernjim satima u četvrtak stvorila je 20-metarski krater u zemlji na jednom od gradskih raskrižja.

Odmah se oglasio guverner Belgorodske oblasti Vjačeslav Gladkov te je potvrdio incident, ali nije objasnio što je uzrokovalo eksploziju.

"Gradonačelnik Valentin Demidov, regionalni šef sigurnosti Evgeni Vorobjov i svi radnici hitne pomoći već su na licu mjesta", napisao je Gladkov.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nema bijega Pogledajte što rade moskovske vlasti kako bi ušle u trag muškarcima za vojnu službu

  Pročitajte i ovo Povratak ukrajinske djece Nije ni trepnuo VIDEO Ruski diplomat: "Sve je to urota protiv Rusije. Mi ne krademo djecu, mi ih spašavamo"

U eksploziji je oštećeno nekoliko automobila, a jedan od njih odletio je u zrak i sletio na obližnji krov. Guverner grada izvijestio je da nema žrtava.

 

Ruska državna novinska agencija Tass, pozivajući se na Ministarstvo obrane, izvijestila je kako je ruski ratni avion slučajno ispalio projektil na Belgorod: "Dok je zrakoplov zračnih snaga Suhoj Su-34 letio iznad grada Belgoroda, došlo je do slučajnog pražnjenja zrakoplovnog streljiva."

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene