Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Skandal u srpskom MUP-u: Mlada policajka u seksi videu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajki srbijanskog MUP-a, u želji da se osveti izvjesnom Bokiju, pala je na pamet ideja da s ljubavnikom snimi seksi video-klip. No problem je nastao kada je snimka procurila u javnost, javljaju srbijanski mediji.

U nešto manje od 60 sekundi obnažena mlada policajka premješta se iz jednog u drugi kut sobe, tražeći što bolje svjetlo, dok je prati kamera mobilnog telefona, prenosi Kurir.

Pročitajte i ovo Promo Policijska škola "Josip Jović" Nude se stipendija i siguran posao: Policijska škola traži nove polaznike, pogledajte koji su uvjeti Ilustracija Skandal u Srbiji "Karanfil devojče": Isplivali novi detalji o policajki koja je uhićena zbog prostitucije u zamjenu za iPhone

Prateći snimateljev glas, koji policajki nervozno poručuje da se 'ništa ne vidi' i da 'digne glavu', skida tanki komad odjeće koji joj pokriva grudi i sjedi potpuno gola pored prozora. 

'Sada se lijepo vidiš....Boki, vidi ovo, Boki', dobacuje kamerman.

U sljedećem kadru gola policajka pokazuje svoju službenu značku na kojoj se vidi njezino ime, slika i broj značke.

'Ovo je samo za Bokija', dodaje kamerman.

Kako je snimka prilično loše kvalitete, novinari Kurira obratli su se MUP-u Srbije kako bi provjerili identitet djevojke i saznali je li riječ o aktivnoj policajki. No, srbijanski MUP za sada nije dao nikakav odgovor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene