Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vlasnik popularne pizzerije 'Joe Pizzeria' našao se u središtu skandala nakon što se navodno njegova fotografija na kojoj masturbira proširila internetom.


Fotografija koja kruži internetom prikazuje starijeg muškarca sijede kose kako masturbira u kuhinji pizzerije. Odmah su se pojavila nagađanja kako je riječ o vlasniku poznate 'Joe pizzerije' u San Diegu, Giuseppu Scireu, no on to opovrgava. 'Na fotografiji nisam ja i to nije moja pizzerija', kazao je za Huffington Post.

>> Uhićen 72-godišnji glumac: Masturbirao u 'kinu za odrasle!'

Scire je dodao kako je baš nedavno otpustio dva zaposlenika i tvrdi da bi mogao biti njihova žrtva. Fotografija se proširila internetom nakon što je netko s nezaštićene snimke s web kamere uzeo screenshot i postavio je na Internet. Nakon toga se pojavila i snimka na kojoj se Scire razbijesnio kada ga je jedan gost pitao za fotografiju.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry (Foto: Screenshot Twitter) Ljutiti princ hladno odbio suprugu Meghan kad mu se htjela obratiti, kamera snimila neugodni događaj Rihanna (Foto: Instagram) Šok i nevjerica među Rihanninim fanovima: Pjevačica snimila video pa zapalila internet

S obzirom da se fotografija munjevito proširila društvenim mrežama i da su je svi povezali s njegovim imenom, posao bi mu mogao biti ugrožen.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook