Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teroristički napad

Sirija: Troje poginulih u napadu na TV postaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri zaposlenika televizijske postaje, koja podržava vlast sirijskog predsjednika Bašara al Asada poginula su u napadu na njihovu redakciju u srijedu ujutro, objavili su sirijski mediji.

'Teroristi su podmetnuli eksploziv u sjedište 'Al Ikbarije' nakon što su uništili satelitski studio.', prenose državni mediji. 'Trojica kolega poginula su u tom brutalnom terorističkom napadu.', javlja isti izvor ne navodeći pojedinosti o napadu.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti Izraelski vojnik u Golanskoj visoravni objavila sirijska vojska Izrael napada glavnu bazu protuzračne obrane u Južnoj Siriji

>> Sirijski predsjednik Asad: Zemlja je u pravom ratu

Sirijski predsjednik Bašar al-Asad rekao je u utorak da je njegova zemlja u pravome ratu i novoimenovanoj vladi dao je zapovijed da sve napore usmjeri na pobjedu protiv ustanika koji se već 16 mjeseci bore za demokraciju.

>> Turska će odgovoriti na svaku sirijsku povredu granice

Osudio je zemlje koje od njega traže da odstupi i rekao da Zapad 'uzima i nikad ništa ne daje i to je već na svakoj razini dokazano.' (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene