Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sin prepoznao oca na snimci iz Oluje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miloš Klarić, koji kao izbjeglica iz Hrvatske živi u Smederevu u Srbiji, rekao je za beogradski B92 da je na amaterskim snimkama o događajima u kolovozu 1995. tijekom akcije "Oluja" prepoznao svog oca.

Kako javlja B92, čovjek u plavoj košulji, koji se vidi na snimci kako ga pripadnici Hamzi i Crnih mamba maltretiraju i pretresaju je, prema svjedočenju Miloša Klarića, njegov otac Dušan, koji sve do posljednjeg trenutka nije želio otići iz rodnog sela u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Ilustracija silovao i suprugu Godinama silovao vlastitu kćer, napravio joj i dijete: Žalio se na strogu presudu, sud donio odluku Slika nije dostupna strava u ruščici Policija objavila detalje brutalnog ubojstva: Mladić oca udarao više puta po glavi i tijelu. Zatukao ga sjekirom?

"On nije htio ići Srbiju, ali su ga susjedi nagovorili da ode. Međutim, on se ponovno vratio, pa kad je vidio da je svo stanovništvo izbjeglo, ponovno je krenuo. Tako je stigao zadnji kod Dvora, te je tu nestao".

Glavni hrvatski državni odvjetnik Mladen Bajić, tužitelj za ratne
zločine Srbije Vladimir Vukčević i glavni tužitelj Bosne i Hercegovine Marinko Jurčević, dogovorili su 10. kolovoza u Zagrebu nastavak suradnje na slučaju navodnih ratnih zločina počinjenih tijekom akcije "Oluja".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene