Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Sudac se nasmijao i zaključio ročište

Šešelj donio današnji ručak u sudnicu kao dokazni materijal!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vođa srpskih radikala Vojislav Šešelj, koji se od ranije žali na kvalitetu hrane u pritvoru, u petak je na ročište Haaškoga suda donio ručak iz pritvorske jedinice kao dokaz da je 'hrana u pritvoru užasna' no nije naišao na previše razumijevanja suca Burtona Halla koji mu je poručio da prigovore oko pritvorskih uvjeta rješava s tajništvom suda.

'Vi odbijate primiti dokaz', nije se, mašući porcijom hrane, dao smesti Vojislav Šešelj koji se na ročištu trebao izjasniti o krivnji po nadopuni treće optužnice za nepoštovanje suda zbog objavljivanja podataka o zaštićenim svjedocima na njegovoj internetskoj stranici.

Iako je Šešeljev manevar izmamio osmijeh na licu suca Burtona Halla njegov 'prijedlog nagodbe' po kojoj bi sudac 'samo malo probao' njegov ručak, a Šešelj bi zauzvrat s internetske stranice uklonio zaštićene podatke, nagnao je suca da mu poruči da pokušava pretvoriti postupak u farsu te je ročište zaključio.

Šešelj je prigovarao i što kamere u sudnici mijenjaju kadar kad on pokušava pokazati porciju hrane koju je donio među dokumentima na ročište.

Prije epizode s ručkom, Šešelj je održao monolog u kojem je objasnio da se ne može i dalje izjasniti o krivnji za nepoštivanje suda jer, zbog nadzora svih njegovih komunikacija koje su uvedene kako bi se spriječilo daljnje otkrivanje identiteta svjedoka, ne može ostvariti pravo na pravnu pomoć bez 'špijunskog prisluškivanja'. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Pripremite se Mislite da su cijene hrane otišle u nebo? Zbog ovog razloga ona će i dalje poskupljivati Povlači se dimljena kobasica Bakterija Listeria Povlači se suhomesnati proizvod, provjerite jeste li ga kupili

>> Najluđi Šešeljevi ispadi!


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene