Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladoženja iz Saudijske Arabije razveo se od supruge na dan vjenčanja i to kada je otkrila lice i pokazala mu kako izgleda. Oni se naime, nisu vidjeli prije vjenčanja.


Par iz Saudijskog grada Medina, pristao je na brak i prije nego su se vidjeli, što je prilično uobičajeno u zemljama Bliskog istoka, piše Daily Mail.

Vezani članci Lorena Kovač (Foto: Goran Čižmešija) Na vjenčanju s poduzetnikom pjevale su joj dvije velike balkanske zvijezde, a zgodna Lorena sad se vratila na pistu Slika nije dostupna E, to je fanatik: Zbrisala je s vlastitog vjenčanja da ne propusti utakmicu

Ali, prilikom fotografiranja nakon ceremonije vjenčanja, ona je skinula veo. Kada je mladoženja vidio kako izgleda rekao je da je njihovom braku došao kraj.

Kad se čarolija vjenčanja pretvori u pravnu noćnu moru

'Ti nisi djevojka s kojom sam se želio oženiti. Ti nisi ona koju sam zamišljao. Žao mi je, ali razvodim se od tebe', poručio joj je nadobudni mladić, nekoliko sekundi nakon što joj je vidio lice.

Mladenka se, prema pisanju lokalnih novina odmah srušila na pod u suzama, a ostali gosti pokušali su posredovati kod mladoženje da se predomisli. Njihovi napori nisu urodili plodom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook