Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sposobniji od policije

Sam pronašao vozača koji ga je udario i pobjegao!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Biciklist iz Novog Sada u Srbiji uspio je sam pronaći vozača koji ga je automobilom udario na cesti te potom pobjegao s mjesta nesreće.

Kako policija nikako nije uspijevala pronaći počinitelja navedene prometne nesreće, ogorčeni Miloš Ljubanić stvari je uzeo u svoje ruke te je dva mjeseca nakon nesreće i policijskih neuspjeha krenuo sam u potragu za nesavjesnim vozačem, prenosi Blic.

Pročitajte i ovo Privođenje srpske bande u Španjolskoj Zvan Snajper Huligan koji je preživio dva atentata uhićen u Španjolskoj: Dio je opasne bande koja je trgovala ljudima Uhićeni Srbi u Španjolskoj akcija u Španjolskoj VIDEO Pogledajte kako je pao jedan od najtraženijih srpskih mafijaša: "Bili su vezani, a u kući je bilo puno krvi"

Uz pomoć nekolicine prijatelja organizirao je sačekuše po gradu, tražio automobil te ga u konačnici i pronašao. 'Pokušao sam ostati pribran i zapamtiti registarske oznake, ali sam zapamtio da je to bio pickup s reklamom 'Zlatibor vode'', rekao je Ljubanić.

Vozač koji ga je udario automobilom, nije kočio kako bi ga propustio na pješačkom prijelazu, a kad je vidio da je ovaj živ, samo mu je dobacio 'Sjedi ti tu, momak, žurim, imam promociju u trgovini pa se vraćam čim to završim', ispričao je Ljubanić.

Sačekuše su ipak upalile, a taj je automobil uočen te su Ljubanić i njegovi prijatelji zapisali broj registarskih tablica i proslijedili ih policiji. 'U policiji su mi rekli da se automobil vodi na Općinu Kanjiža. Još nemam informacije jesu li identificirali i vozača, ali nadam se da hoće, jer me je taj čovjek, bez imalo grižnje savjesti, ostavio da ležim nasred ulice. Borim se za pravdu', rekao je na kraju Ljubanić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene