Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sablasni klaun plaši

VIDEO 'Pojavit ću se na mjestu od kojeg ćete imati noćne more!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Klaun koji izluđuje građane Northamptona u Velikoj Britaniji, po prvi je puta snimljen.

Snimka prikazuje klauna u jezeru u Abington parku koji, držeći balone, maše prema kameri. Video je snimljen samo nekoliko stotina metara dalje od igrališta gdje se održavalo natjecanje u cricketu, piše The Mirror.

>>
Građani užasnuti: Nitko ne zna tko je ovaj SABLASNI KLAUN!

Budući da su prolaznici fotografirali kako ga snimaju kamerom, nagađa se da ima i pomagače. Klaun se prije svog pojavljivanja oglasio i na svojoj Facebook stranici na kojoj je do danas prikupio preko 160.000 lajkova. 'Danas ću se pojaviti na mjestu od kojeg ćete imati noćne more', napisao je. Iako on tvrdi da ne želi zastrašiti nikoga, nego samo se zabaviti, građane njegovo pojavljvanje baš i ne zabavlja.

Pročitajte i ovo Crveni Nosovi Hrvatska (Foto: Crveni nosovi) - 3 "Nasmiješimo bolnice zajedno" Veliki intervju s osnivačem Crvenih Nosova: "Doprinosimo razumijevanju korištenja humora kao komunikacijskog sredstva u odnosu liječnik-pacijent" Slika nije dostupna Kakav horor Donald Trump blokirao slavnog pisca na Twitteru: "Možda ću se morati ubiti"

Sablasni klaun, koji izgleda poput lika iz horora 'It' snimljenog 1990. godine prema djelu kultnog autora Stephena Kinga, pojavio se prije desetak dana i od tada ne prestaje privlačiti pažnju. Niko ne zna tko je on i zašto to čini.

Video možete pogledati OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene