Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija istražuje

FOTO Građani užasnuti: Nitko ne zna tko je ovaj SABLASNI KLAUN!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac odjeven poput klauna Pennywise iz poznatog horor filma 'It', prestravio je građane britanskog grada Northamptona.

Klaun se pojavljuje u noćnim satima na različitim lokacijama u gradu te maše prolaznicima. Na društvenim mrežama se pojavio niz njegovih fotografija - svi se pitaju tko je i o čemu je riječ.

Naime, nema nikakvog objašnjenja zašto klaun, koji izgleda poput lika iz horora 'It' snimljenog 1990. godine prema djelu kultnog autora Stephena Kinga, plaši građane, piše The Mirror.

>>
Da ne povjerujete: Potukli se policajac i klaun

Klaun je čak otvorio i svoju Facebook stranicu na koju postavlja sve fotografije i objavljuje 'statuse'. Tako je napisao i da ne želi izazvati nevolje. 'Previše mržnje, premalo ljubavi. Ne nosim sa sobom nož, to su samo tračevi koji se šire', napisao je. Isto tako, mnogi su mu i pisali te poručili da 'prestane terorizirati' građane.

Iako se pojavio tek u petak, preko vikenda je na toj društvenoj mreži prikupio preko 22.000 'lajkova', dok danas ima gotovo 67.000 'lajkova'.

Policija istražuje slučaj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Ilustracija Neujednačena primjena Policija oduzela 1148 vozila: U nekim dijelovima Hrvatske ćete proći gore, evo o čemu to ovisi

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene