Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čelnik Rosnjefta

Razveo se jedan od najbogatijih Rusa, supruzi bi mogao plaćati alimentaciju od 15 milijuna kuna godišnje

Igor Sečin (Foto: AFP)
Igor Sečin (Foto: AFP) Foto: Afp
Jedan od najbogatijih Rusa Igor Sečin razveo se još u lipnju od supruge Olge.

Detalji razvoda čelnika ruskog Rosnjefta, 57-godišnjeg Igora Sečina tek su počeli izlaziti u javnost, iako se razveo još ljetos, piše life.ru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pravo na slobodu Roditelji su je natjerali u brak iz kojega već 11 godina očajnički želi izići: No iz jednog razloga to ne smije Ilustracija Nisu svi bili zadovoljni Trebala je to biti velika promjena u razvodima, ali ništa od toga: Zakon se mijenja nakon 90 godina

Navodno je razlog razvoda nova ljubav njegove supruge Olge - talijanski vozač utrka Francesco Provenzano s kojim se u posljednje vrijeme Olga često fotografija i slike objavljuje na društvenim mrežama.

Igor i Olga su se vjenčali 2011. godine, a upoznali su se dok je ona radila u ruskoj Vladi. Imaju kćer Varvaru, a Olga će vjerojatno dobiti visoku alimentaciju za dijete. Procjenjuje se da bi mogla iznositi oko 15 milijuna kuna godišnje.

Prema pisanju ruskih medija Sečin je promijenio ime svoje 100 milijuna dolara vrijedne jahte koja se do nedavno zvala Princess Olga, u čast njegovoj drugoj supruzi.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene