Judy Zagorski sunčala se na brodskoj palubi kada je iznenada iz vode iskočila raža i udarila u njezinu glavu. Udarac je bio tako snažan da je žena zadobila frakturu lubanje i preminula.


Stručnjaci tvrde kako se radi o nesretnom slučaju te kako nema nikakvih naznaka da bi ta vrsta raže namjerno napala ženu koja se sunčala na brodu.

Vezani članci Uragan Eta približava se Floridi - 9 Uragan koji je usmrtio 200 ljudi zahvatio i Floridu, najgore tek dolazi: Vlasti pozivaju građane da napuste domove Oblaci ''Stiže sudnji dan!'': Snimili zastrašujuće oblake na koje nitko nije ostao ravnodušan

Incident se dogodio na Florida Keysu gdje je nesretna žena bila je na ljetovanju s obitelji. Odmah je podsjetio na bizarnu smrt Stevea Irwina kojeg je također ubila raža. Stevea je raža ubola u srce za vrijeme snimanja dokumentarca u Australiji.

Ovo vrsta raže može narasti do dužine od pet metara i težiti čak 220 kilograma. Poznato je da povremeno iskaču iz vode, ali nisu agresivne. Uglavnom iskaču kada bježe od nekog grabežljivca ili se žele otarasiti parazita.

Uobičajene su u toplijim krajevima i često se nalaze pokraj koraljnih grebena. Mogu imati čak po šest otrovnih bodlji.