Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Raža iskočila iz vode i ubila ženu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Judy Zagorski sunčala se na brodskoj palubi kada je iznenada iz vode iskočila raža i udarila u njezinu glavu. Udarac je bio tako snažan da je žena zadobila frakturu lubanje i preminula.

Stručnjaci tvrde kako se radi o nesretnom slučaju te kako nema nikakvih naznaka da bi ta vrsta raže namjerno napala ženu koja se sunčala na brodu.

Pročitajte i ovo Spašavanje pilota na Floridi Lakše ozlijeđen VIDEO Avion mu se srušio među aligatore i krokodile, spasili ga nakon devet sati Uragan poharao Floridu - 1 Opasnost još nije prošla VIDEO/FOTO Uragan Idalia poharao Floridu: Val od gotovo 5 metara potopio naselje, stotine tisuća ljudi bez struje

Incident se dogodio na Florida Keysu gdje je nesretna žena bila je na ljetovanju s obitelji. Odmah je podsjetio na bizarnu smrt Stevea Irwina kojeg je također ubila raža. Stevea je raža ubola u srce za vrijeme snimanja dokumentarca u Australiji.

Ovo vrsta raže može narasti do dužine od pet metara i težiti čak 220 kilograma. Poznato je da povremeno iskaču iz vode, ali nisu agresivne. Uglavnom iskaču kada bježe od nekog grabežljivca ili se žele otarasiti parazita.

Uobičajene su u toplijim krajevima i često se nalaze pokraj koraljnih grebena. Mogu imati čak po šest otrovnih bodlji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene