Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZLOSTAVLJANJE DJECE

VIDEO Zastrašujuće scene iz dječjeg vrtića: "Zločestu" djecu plašili maskom iz horor-filma, mališani vrištali i plakali

Radnik straši dijete u vrtiću
Radnik straši dijete u vrtiću Foto: Screenshot
Pet djelatnika u vrtiću u američkoj saveznoj državi Mississippi je optuženo za zlostavljanje djece nakon što se pojavila snimka na kojoj jedan od njih "zločestu" djecu plaši maskom iz horor-filma.

Video koji se ranije ovog mjeseca proširio društvenim mrežama prikazuje djelatnika u dječjem vrtiću koji, noseći masku iz horor-filma, plaši "zločestu" djecu kako bi ih natjerao da se bolje ponašaju.

Pročitajte i ovo Bjeloglavi sup - 1 suživot s ljudima Najveća ptica u Hrvatskoj nakon stotinu godina vratila se na Učku: "Promatrali smo ih i nakon mjesec dana prvi put zabilježili mladog ptića u gnijezdu"

Pročitajte i ovo Obnavlja se Zagrebačka katedrala - 5 opasnost od urušavanja Počela obnova zagrebačke katedrale: Postavljaju se skele, radi se o 600 tona čelika

Petero djelatnika "The Lil' Blessings Childcare" vrtića u američkoj saveznoj državi Mississippi zbog toga je optuženo za zlostavljanje djece. Troje je optuženo za zlostavljanje, a dvoje ih je optuženo jer ga nisu prijavili, izvijestio je Daily Mail.

Tužitelji su se sastali s roditeljima djece iz videa i informirali ih o optužbama. Djelatnici su u međuvremenu dobili otkaz.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene