Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Putnici morali napustiti zrakoplov zbog dojave o bombi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnici su morali napustiti zrakoplov koji je trebao poletjeti iz zračne luke u Santa Cruzu de Tenerife na kanarskim otocima nakon dojave o podmetnutoj bombi, objavila je agencija koja upravlja zračnom lukom, Aena.

Uzbuna je oglašena oko 14.40 sati po srednjoeuropskom vremenu kad je zrakoplov trebao poletjeti. Putnici su 'evakuirani', rekao je glasnogovornik Aene, ne navodeći druge pojedinosti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nisu to očekivali Zbog prijetnje bombom avion se vratio u zračnu luku, a putnici su evakuirani: Šokirali se kad su otkrili što je u WC-u Slika nije dostupna Policija sve provjerila Zagreb: Dojava o bombi u Eurocentru bila je lažna

Zračna luka u Bilbau, u španjolskoj Baskiji također je bila meta lažne dojave o bombi koju je telefonom uputio anonimni sugovornik koji je rekao da govori 'uime ETA-e'.

Dojave su upućene šest dana nakon atentata u madridskoj zračnoj luci iza kojeg stoji ETA, u kojemu su život izgubile dvije osobe i nekoliko sati nakon što je u Baskiji otkrivena veća količina eksploziva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene