Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan pub u Bretanji ovih je dana kažnjen s čak 9.000 eura globe nakon što je jedan od gostiju sam vratio prazne čaše sa svog stola na šank.


Vlasnici kafića, restorana i pubova koji imaju pravilo ili običaj da njihovi gosti sami čiste za sobom, odnosno skupljaju čaše, šalice ili tanjure i vraćaju ih osoblju lokala mogli bi se naći u problemima.

Ugostitelji na koljenima: Ishodili dozvole, a ne mogu raditi

Vezani članci Kafić, ilustracija Nacionalni stožer donio novu odluku: Objavljeno kako i do kada smiju raditi kafići i restorani Ugostitelji su nedavno jednosatnim prekidom rada upozoravali na probleme zbog pandemije Zagrebački kafići zatvorili vrata, moguće čak 30.000 otkaza: ''Dovraga, smanjite te nebulozne poreze'', ''Pred nama su krvavi mjeseci''

Jedan pub u Bretanji ovih je dana kažnjen s čak 9.000 eura globe nakon što je jedan od gostiju sam vratio prazne čaše sa svog stola na šank, piše Independent.

Za inspekciju je to bio prekršaj i vlasnika su kaznili jer, kako su naveli, 'taj radnik nije bio prijavljen'. Inspekcija je tu gestu gosta protumačila kao nezakoniti rad.

Vlasnik kafića je najavio žalbu i izjavio kako je šokiran ovakvom bizarnom odlukom inspekcije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook