Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I dalje bez traga

Koji misterij!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Podmorska potraga za zrakoplovom Malaysia Airlines koji je nestao na letu MH370 proširit će se izvan malenog područja za koje se pretpostavljalo da najvjerojatnije krije ostatke zrakoplova, dok potraga u subotu ulazi u pedeseti dan.

Bespilotna podmornica Bluefin 21 dosad je pretražila oko 95 posto područja veličine 10 četvornih kilometara u podmorju Indijskog oceana, naznačenog nakon otkrića zvučnih signala za koje se vjeruje da ih je odašiljala crna kutija zrakoplova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nova nada LET MH370 Ovaj čovjek našao je jedini komad nestalog zrakopova, a sad je našao i drugi Slika nije dostupna I dalje misterij MH370 Dvije godine nakon nestanka obitelji žrtava traže da se potraga nastavi

Bluefin 21 je u petak morao prekinuti potragu i izroniti na površinu zbog kvara u računalnom programu. Stručnjaci su tijekom noći popravili uređaj pa je u subotu mogao početi njegov četrnaesti zaron na dubinu veću od 4,5 km koji će trajati 16 sati.

"Ako ne nađemo ništa korisno, Bluefin 21 će nastaviti pretraživanje okolnog područja u krugu od 10 km", priopćilo je australsko koordinacijsko središte za potragu.

Zrakoplov na letu MH370 iz Kuala Lumpura u Peking nestao je bez traga 8. ožujka sa 239 putnika i članova posade.

Malezijski premijer Najib Razak rekao je u četvrtak za CNN da će njegova vlada idućeg tjedna objaviti preliminarno izvješće o nestanku zrakoplova. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene