Manjak kvadrata životnog prostora kompeziran je golemom terasom, vrtom, parkiralištem i privatnim bazenom... Ali i spektakularnim pogledom.


Prodaje se najskuplji stan na svijetu. Po kvadratu. On se ne nalazi kao što ste na prvu mogli pomisliti u elitnoj četvrti Londona, Pariza ili New Yorka već u Hong Kongu. Njegova cijena iznosi oko 79 milijuna eura.

Cijene nekretnina rekordno niske, a padat će i dalje

Vezani članci Privođenje prosvjednika u Hong Kongu Policija u Hong Kongu uhitila 300 ljudi na prvom prosvjedu zbog novog zakona o sigurnosti Kruzer The World Dream pod karantenom zbog koronavirusa - 4 Dobre vijesti: Svi putnici i članovi posade smiju napustiti kruzer World Dream, među njima je i 6 Hrvata

To ne izgleda skupo u usporedbi s britanskim najskupljim stanom koji je nedavno prodan za 176,61 milijuna eura. Međutim, potencijalni kupci za tu cijenu neće dobiti veliki životni prostor, no luksuz hoće. Manjak kvadrata životnog prostora kompeziran je golemom terasom, vrtom, parkiralištem i privatnim bazenom.

Cijena od 13,400 eura po kvadratnom metru predstavlja najveću novčanu vrijednost kvadrata koju je svijet ikada vidio, piše South China Morning Post.

Nalazi se na brežuljku Victoria Peak, jednoj od najposjećenijih turističkih mjesta Hong Konga s kojeg se pruža spetakularan pogled

Kako izgleda najskuplji stan možete pogledati u galeriji.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook