Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napali ih u japanskom moru

Napad na pripadnike granične patrole: Trojicu Rusa ozlijedili sjevernokorejski krivolovci, privedeno više od 20 ljudi

Ruska granična patrola, ilustracija (Foto: AFP)
Ruska granična patrola, ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Trojica pripadnika ruske granične patrole ozlijeđena su nakon što su ih napali sjeverenokorejski krivolovci. Napad se dogodio u Japanskom moru.

Posada sjevernokorejskog plovila napala je i ozlijedila tri pripadnika ruske granične patrole koji su pokušavali spriječiti mornare u krivolovu ribe u ruskim vodama, javlja RT pozivajući se na Saveznu sigurnosnu službu Ruske Federacije (FSB).

Pročitajte i ovo Ivica Budor - 3 USTRIJELJEN U GLAVU Tajnik Hrvatskog lovačkog saveza nakon tragedije u kojoj je ustrijeljen lovac: "Neki kupuju diplome lovca, svjedoci smo da se doslovno šalju poštom" Provjereno istražuje smrt čovjeka koji se borio protiv riječnog krivolova - 10 VEČERAS U PROVJERENOM Tko je kriv za smrt čovjeka koji se borio protiv riječnog krivolova: ''Bol je takva da je teško naći riječi, ali zbog institucija koje ne rade svoj posao još je veća''

Granična služba otkrila je dva sjevernokorejska broda i 11 motornih brodica koji su lovili ribu u ruskom isključivo gospodarskom pojasu, piše Sputnik. "Privedena je posada od 21 člana s jednog plovila. Posada drugog sjevernokorejskog broda s više od 45 ljudi napala je oružjem pripadnike patrolne grupe broda granične službe. Tri vojnika zadobila su rane različitog stupnja težine", priopćili su iz FSB-a.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene