Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dva dana nakon pokolja

"Umro je od tuge": Iznenadna smrt supruga učiteljice ubijene u masakru u Teksasu

Joe Garcia i Irma Garcia
Joe Garcia i Irma Garcia Foto: John Martinez/Platforma X
Muž učiteljice ubijene u pucnjavi u osnovnoj školi u Uvaldeu u Teksasu je preminuo od srčanog udara. U braku su bili 24 godine, a iza sebe su ostavili četvero djece.

Iznenada je preminu Joe Garcia, suprug učiteljice Irme Garcije koja je ubijena prije dva dana u pucnjavi u osnovnoj školi u Teksasu. Njihov nećak, John Martinez je na Twitteru rekao da je Garcia preminuo od srčanog udara.

Nakon što je ostavio cvijeće na ženinom grobu, došao je doma i srušio se, piše New York Times.

"S dubokom tugom moram reći da je suprug moje Irme, Joe Garcia preminuo je od tuge. Zaista nemam riječi o tome kako se svi osjećamo. Molim vas, molite za našu obitelj. Bože smiluj nam se, ovo nije lako", objavio je Martinez uz njihovu zajedničku fotografiju.

Martinez je za New York Times rekao da su učiteljicu pronašli policajci kako "grli djecu u naručju do posljednjeg daha". Do četvrtka navečer, za obitelj Garciju je na online stranici za prikupljanje novčanih sredstava prikupljeno gotovo 1,6 milijuna dolara, od početnog skromnog cilja od 10.000 dolara.

Pročitajte i ovo Pucnjava u Teksasu Masakr u školi Poznato tko je presudio čudovišnom ubojici iz Teksasa: Član je elitne jedinice, u pucnjavi je i sam ozlijeđen

"Žrtvovala je sebe štiteći djecu u svojoj učionici. Bila je heroj", napisao je Martinez. Par je u braku bio 24 godine, iza sebe su ostavili četvero djece u dobi od 12 do 23 godine.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene