Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MASAKR U TEKSASU

VELIKA GALERIJA Potresne scene: Uplakani roditelji ispred škole u kojoj je ubijeno 19 djece

Potreseni članovi obitelji pred školom u Teksasu
Potreseni članovi obitelji pred školom u Teksasu Afp
Aktualno Galerija Potreseni članovi obitelji pred školom u Teksasu - 9 Potreseni članovi obitelji pred školom u Teksasu - 9 Foto: Afp Potreseni članovi obitelji pred školom u Teksasu - 8 Potreseni članovi obitelji pred školom u Teksasu - 8 Foto: Afp Potreseni članovi obitelji pred školom u Teksasu - 7 Potreseni članovi obitelji pred školom u Teksasu - 7 Foto: Afp Potreseni članovi obitelji pred školom u Teksasu - 6 Potreseni članovi obitelji pred školom u Teksasu - 6 Foto: Afp +5 Potreseni članovi obitelji pred školom u Teksasu - 5 Galerija 1/10 >>
Roditelji učenika škole u Teksasu cijeli su dan čekali informacije o svojoj djeci, dok je policija vršila očevid. Naoružani 18-godišnjak u utorak je otvorio vatru u osnovnoj školi u Uvaldeu i tom prilikom ubio 19 učenika i dvije učiteljice. Ubijen je u sukobu s policijom.

Potresne scene pred školom u Teksasu gdje roditelji i obitelj čekaju informacije o svojoj djeci, nakon strašnog masakra koji se u utorak dogodio u osnovnoj školi gradu Uvaldeu.

Pročitajte i ovo Eva Mireles i osnovna škola Robb Omiljena u zajednici Ubijena dok je tijelom štitila djecu od pomahnitalog ubojice: Ovo je učiteljica Eva, prva identificirana žrtva masakra u Teksasu

Prema posljednjim informacijama, 21 osoba izgubila je život, od čega je 19 djece učenika osnovne škole te dvije učiteljice.

Pročitajte i ovo Pucnjava u osnovnoj školi u Teksasu - 6 NAPADAČ UBIJEN FOTO/VIDEO Užas u Teksasu: U krvavom napadu na osnovnu školu ubijeno najmanje 19 djece i još dvije osobe - "To je užasno, neshvatljivo"

18-godišnji napadač je ubijen. Policija navodi da je osumnjičeni Salvador Ramos ušao u školu s pištoljem, a vjerojatno i puškom. Ubijen je nakon sukoba s policijom.

U potresnim trenucima roditelji čekaju identifikaciju ubijene djece.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene