Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas na Floridi

Predstavljala se kao 14-godišnjakinja pa vabila djecu: Seksualno ih iskorištavala i slala eksplicitne snimke

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Analyssa Ann Tinger stvorila je profile na društvenim mrežama i glumila da ima 14 godina kako bi nabavila učenike i iskoristila ih.

Alyssa Ann Zinger (22) pretvarala se da je 14-godišnjakinja kako bi putem društvenih mreža, poglavito Snapchata, vabila djecu i seksualno ih iskorištavala.

Policija ju je prošlog tjedna uhitila zbog navodnog upuštanja u najmanje 30 seksualnih radnji s najmanje jednim učenikom i slanja eksplicitni snimaka njima još nekoliko na Floridi.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Opasne namjere Ako Trump postane predsjednik, Dodik namjerava povući radikalne poteze: "Ne bih oklijevao"

"Uznemirujuće je i uznemirujuće je vidjeti odraslu osobu kako iskorištava dijete i lovi ga", komentirao je načelnik tamošnje policije Tampe Lee Bercaw.

Policija je pozvala i ostale potencijalne žrtve da se jave. Više žrtava, koje su pohađale lokalnu školu, rekle su policiji da vjeruju da je Zinger bila njihovih godina, ali se školovala od kuće

Pročitajte i ovo Ilustracija na dva tjedna Dobre vijesti za vozače: Objavljene nove cijene goriva, provjerite koliko ćete plaćati

"Vjeruje se da ima više žrtava", dodali su iz policije. Dječak u dobi između 12 i 15 godina rekao je policiji da su više puta imali seksualni odnos i da mu je Zinger slala eksplicitne fotografije i snimke, prenosi New York Post.

Zinger je jednoj žrtvi navodno i priznala da je imala seksualne odnose s drugim maloljetnicima.

Izjasnila se da nije kriva za optužbe i puštena je iz zatvora na dan uhićenja nakon što je položila jamčevinu od gotovo sedam tisuća eura za svaku optužbu za kazneno djelo drugog stupnja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene