Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan zločin

Horor u Noći vještica: Svećenik odrubio glavu supruzi, 8-godišnja kći pronašla je u hladnjaku

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Pravoslavni svećenik iz Rusije odrubio je vlastitoj ženi glavu te je spremio u zamrzivač.

Pravoslavni svećenik iz Rusije, Mihailo Zubarev nalazi se u pritvoru nakon što je svojoj ženi za Noć vještica odrubio glavu koju je policija kasnije pronašla u zamrzivaču.

Zubarev je ženi prerezao vrat, nakon čega je raskomadao njezino tijelo. Prekriven krvlju ubrzo se počeo moliti, a pozvao je i 8-godišnju kćer da mu se pridruži.

Pročitajte i ovo Hrvatski državljani evakuirani iz Gaze stigli u zagrebačku zračnu luku - 9 sletjeli u metropolu FOTOGALERIJA Radost i suze u zračnoj luci, stigla druga grupa evakuiranih Hrvata: "To nije rat, to je masakr protiv djece i civila"

Uplašena djevojčica odmah je nazvala starijeg 17-godišnjeg brata da se vrati kući. Djevojčica i mladić trenutno se nalaze u bolnici gdje dobivaju psihološku pomoć.

Neki ruski mediji navode da je svećenik ženinu glavu stavio u zamrzivač gdje ju je kasnije pronašla kći. Zubarev je porijeklom iz Muramanska gdje je radio kao zatvorski svećenik, piše Daily Mail

Pročitajte i ovo Aerodrom u Hamburgu SRETAN KRAJ VIDEO Okončana talačka kriza u zračnoj luci, naoružani muškarac se predao: "Čini se da je dijete neozlijeđeno"

Ranije ovog mjeseca Zubareva je suspendirala Ruska pravoslavna crkva.

"Svećenik Mihailo Zubarev je u pritvoru. Policija provodi istragu", navodi se u priopćenju.

Ako bude osuđen za ubojstvo, Zubarevu prijeti doživotna zatvorska kazna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene