Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sletjeli u metropolu

FOTOGALERIJA Radost i suze u zračnoj luci, stigla druga grupa evakuiranih Hrvata: "To nije rat, to je masakr protiv djece i civila"

Aktualno Galerija Hrvatski državljani evakuirani iz Gaze stigli u zagrebačku zračnu luku - 1 Hrvatski državljani evakuirani iz Gaze stigli u zagrebačku zračnu luku - 1 Foto: Josip Regovic/Pixsell Hrvatski državljani evakuirani iz Gaze stigli u zagrebačku zračnu luku - 2 Hrvatski državljani evakuirani iz Gaze stigli u zagrebačku zračnu luku - 2 Foto: Josip Regovic/Pixsell Hrvatski državljani evakuirani iz Gaze stigli u zagrebačku zračnu luku - 3 Hrvatski državljani evakuirani iz Gaze stigli u zagrebačku zračnu luku - 3 Foto: Josip Regovic/Pixsell Hrvatski državljani evakuirani iz Gaze stigli u zagrebačku zračnu luku - 4 Hrvatski državljani evakuirani iz Gaze stigli u zagrebačku zračnu luku - 4 Foto: Josip Regovic/Pixsell +18 Hrvatski državljani evakuirani iz Gaze stigli u zagrebačku zračnu luku - 5 Galerija 1/23 >>
U nedjelju je u Zagreb stigla i druga skupina hrvatskih državljana evakuiranih iz pojasa Gaze.

U prvoj grupi stiglo je osmero, a u današnjoj grupi još 14 hrvatskih državljana iz Gaze. Od ukupno 25 ljudi s hrvatskom putovnicom koji se još nalaze u Gazi, njih deset kazalo je da želi napustiti to područje, javio je Dnevnik Nove TV.

"Hvala Bogu što smo stigli. Prošli smo užas. Situacija je loša, nema ništa - goriva ni hrane. To nije rat, to je masakr, protiv djece i civila", rekao je jedan od evakuiranih.

"Prošli smo kroz užas, bombardiranje svega mogućeg - bolnica, škola... Strašno je. Ima jedna naša državljanka, prijateljica, poginula je prije nekoliko dana", opisala je Dnevniku Nove TV Vedrana, koja se vratila u prvoj skupini.

Pročitajte i ovo Poplava Kantrida - 4 upaljen meteoalarm VIDEO/FOTO Kaos zbog nevremena: More nosilo automobile, devastiralo Kantridu, ceste zatvorene zbog kamenja

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene