Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vidio se s obližnje plaže

VIDEO Vatrena stihija guta usjeve: Stravični prizori požara nedaleko od turističkog mjesta

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nedaleko od obalnog turističkog grada Năvodarija u Rumunjskoj buknuo je požar koji je zahvatio polja pšenice. Ovo je već drugi takav slučaj u dva dana.

Veliki požar blizini rumunjskog turističkog grada Năvodarija buknuo je na poljima pšenice u utorak poslijepodne. Oblake dima zamijetili su i turisti s obližnjih plaža, a prema prvim informacijama, izgorjelo je oko 15 hektara pšenice.

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Na snimci koja je osvanula na društvenim mrežama možemo vidjeti jezive prizore vatrene stihije kako guta usjeve pšenice.

 

Požar je lokaliziran nakon što je interveniralo 20 vojnih vatrogasaca s 5 vozila i jednom cisternom, prenosi rumunjska Realitatea.

Pročitajte i ovo Junak spašava djecu Wow! Živući heroj: Izvukao dvoje djece iz zapaljene zgrade dok je policajac gledao i snimao

Pročitajte i ovo Evilijano Gašpić Stigli i kanaderi Drama vatrogasaca u Istri: "Dva puta smo ovaj požar imali pod kontrolom, a onda vjetar promijeni smjer"

Ovo nije prvi požar koji je u posljednje vrijeme zahvatio polja pšenice u Rumunjskoj. Nekidan je vatra zahvatila na desetke hektara pšenice u okrugu Timiș. Požar je izbio zbog vrućine, a oblaci dima bili su vidljivi kilometrima daleko.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene