Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stigli i kanaderi

Drama vatrogasaca u Istri: "Dva puta smo ovaj požar imali pod kontrolom, a onda vjetar promijeni smjer"

Evilijano Gašpić
Evilijano Gašpić Foto: DNEVNIK.hr
Požar koji je oko 13 sati buknuo u Istri, još nije pod nadzorom

Požar koji je oko 13 sati buknuo u Istri, još nije pod nadzorom. Istarski stožer civilne zaštite tražio je i pomoć kanadera jer ga vatrogasci sami nisu mogli ugasiti. Kanaderi su stigli oko 19 sati.  

Pročitajte i ovo Zapalila šank u klubu Monaco sedam ozlijeđenih UZNEMIRUJUĆE Konobarica koja je palila šank i zapalila goste puštena na slobodu: DORH objavio detalje Požar u Rusiji: Jesu li odgovorni ukrajinski dronovi? Jugozapad zemlje Rusku regiju napali dronovima, buknuo požar u velikoj termoelektrani

Ljudi i imovina, srećom, nisu bili ugroženi, javila je reporterka Lina Dollar, javljajući se u Dnevnik Nove TV uživo iz Bala. 

"Od 13:15 se mučimo s tim požarom. Dva smo ga imali pod kontrolom, a onda vjetar promijeni smjer pa smo opet bili u problemu. Odlučili smo da ne riskiramo i da u noć ne ulazimo s otvorenim požarištem", rekao je Evilijano Gašpić, zapovjednik JVP-a Rovinj.

"Digli smo tri smjene. Imamo fantastične DVD-e. Cijelu noć ćemo dežurati, nadam se da će do jutra biti sve OK", dodao je. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene