Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na kraju presudio i sebi

Novi detalji stravičnog zločina u BiH: Nakon što je ubio svoje troje djece na spavanju, otac je po gradu tražio i suprugu

Pogreb u Cazinu (Foto: Klix.ba)
Pogreb u Cazinu (Foto: Klix.ba) Foto: Klix.ba
Admir Sović sredinom prosinca ubio je svoje troje djece, a potom presudio i sebi u bihaćkom naselju Mali Lug, u BiH. Dnevni Avaz razgovarao je s obitelji njegove supruge koja je saznala da je nakon ubojstva djece pokušao ubiti i suprugu prije no što je presudio sam sebi.

Admir Sović (37) ubio je svoje troje djece na spavanju, najstarijeg sina od sedam godina, kćerku od pet i najmlađeg sina od dvije godine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strava u SAD-u! Dječak (10) ubio svog vršnjaka nakon utrke u kojoj je izgubio, otac mu pomogao zataškati zločin: "Platit će za ovo" Ilustracija strava u SAD-u Majka (35) osumnjičena za ubojstvo dvoje i pokušaj ubojstva trećeg djeteta: U bijegu je, za njom traga i FBI

Obitelj njegove supruge, kaže da su saznali da je nakon ubojstva djece živio još najmanje 30 sati. Građani su ga vidjeli dan prije nego što je otkriven stravični zločin.

''Viđen je u gradu u srijedu. Netko je to kasnije rekao Lejli. Pitali su ga, navodno, kuda će, na što je on odgovorio da ide tražiti Lejlu da je ubije'', ispričala je Hatidža Begić, Lejlina majka za Dnevni Avaz.

''Lejla je loše. Više vremena provede kod doktora nego kod kuće. Ne jede, smršavila je… Samo sjedi, u nekom je svom svijetu. Ne priča ni s kim'', govori Lejlina majka Hatidža.

U obiteljskom domu s Lejlom dane provodi i dvoje djece njezinog brata. ''Kad progovori, priča o djeci. Kad vidi bratovljevu djecu, kaže: 'I moji bi se ovako igrali, smijali i pričali.' I samo plače'', nastavlja Hatidža.

Admirovo ime nikad nije izgovorila. Hatidža kaže da ništa nije upućivalo na njegov krvavi čin. ''Nikad nije rekao da bi to napravio. Volio je djecu i brinuo se o njima. Oni su se bili i dogovorili da djeca budu s njom i s njim po osam dana'', kazala je Hatidža.

Lejla, koja je u jednom danu sahranila troje djece, još nije bila na njihovim grobovima. Nije kročila ni u kuću u kojoj su joj djeca ubijena. ''Ne damo joj da tamo ode, jer bi opet doživjela šok. Mi smo odmah rekli policiji da nećemo ništa iz te kuće, samo uspomene na djecu'', ispričala je Hatidža.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene