Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pas Flash cvilio je pokraj lijesa u kojem se nalazilo tijelo njegova vlasnika, poginulog u potresu u Italiji. Bila je to još jedna dirljiva slika koja se pojavila nakon ove velike prirodne katastrofe.


Svijet je obišao prizor velike predanosti koker španijela koji vjerno leži pokraj lijesa svog vlasnika, jednog od više od 290 poginulih u potresu u Italiji.

Vezani članci Rotvajler Ulicom je odjeknula stravična vika: Rotvajleri napali ženu dok ih je hranila. Završila je u bolnici Preslatki mješanac Preslatki mješanac izgleda kao spoj psa i mačke, raznježio je cijeli svijet

PRIZOR MOŽETE POGLEDATI NA OVOM LINKU.

Pas Flash odbio je napustiti mjesto, cvileći pokraj lijesa u kojem se nalazilo tijelo njegova vlasnika. Bila je to još jedna dirljiva slika koja se pojavila nakon prirodne katastrofe.

Flashov vlasnik je bio 45-godišnji Andrea Cossu koji je godišnji odmor provodio u selu Pescara del Tronto kada je poginuo u zgradi koja se urušila.

To je selo sravnjeno sa zemljom, kuće su se raspale u prah, automobili završili pod teškim betonskim blokovima otpalih sa zgrada, a osobne stvari leže razbacane među ostacima građevina.

Cossuov pogreb na kojem je bio i Flash održao se u petak u mjestu Pomezia, u kojem je živio. 'Njih su dvoje bili nerazdvojni', rekli su članovi obitelji talijanskim medijima.

Prizor psa pokraj lijesa svog vlasnika je teški podsjetnik na vezu između čovjeka i njegovog najboljeg prijatelja.

Za Flasha će se sada brinuti Cossuova supruga koja je preživjela potres.

Deseci preživjelih duguju svoje živote upravo psima tragačima koji su ih pronašli pod ruševinama kako bi mogli biti spašeni na vrijeme.