Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napokon skupila hrabrost

Potencijalna nevjesta od 107 godina traži mladoženju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kineskinja stara 107 godina, koja se bojala udati kad je bila mlada, napokon se ohrabrila i odlučila potražiti muža, objavile su kineske novine u ponedjeljak.

Wang Guiying ne želi postati teret svojim sve starijim nećacima i kad je u 102. godini slomila nogu te više nije mogla obavljati kućanske poslove, poput pranja rublja, poželjela je naći nekoga s kim će moći razgovarati, jer se boji što će biti ako se ne požuri i ne pronađe ga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Junak" nacije Svakog jutra već 30 godina obilazi kip diktatora skriven ispod sijena: "Nevidljiv je, ali prisutan" Slika nije dostupna dugo bila u bolnici U Poljskoj 103-godišnjakinja izliječena od koronavirusa

Rođena je i odrastala u pokrajini Guizhou gledajući kako muškarci tuku žene. Posebno se dobro sjeća kako je njezina teta često plakala kad bi ju muž istukao zbog čega se, kako danas otvoreno kaže, grozila i same pomisli da nekomu dade pravo da ju zlostavlja.

Kad su joj umrli otac, majka i starija sestra, ni tada se nije željela udavati pa je otišla na selo i bavila se poljoprivredom. Obrađivala je polja sve do 74. godine, ali se nakon toga odselila nećacima u grad. Mjesni dužnosnici su predložili njezinoj obitelji da potencijalne mladoženje pokušaju pronaći u staračkim domovima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene