Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sramota za plavce

Policijski radio snimio policajca u seksualnom činu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajac iz Memphisa na dužnosti je odlučio, u službenom automobilu, obaviti seksualni čin. problem je u tome, što je radio vezom bilo moguće čuti svaki detalj.

Nestašni policajac Dion Anthony vjerojatno nije bio niti svjestan da se njegov seksualni odnos s partnericom čuje preko policijskog radija. Osim njegovih kolega iz postaje, signal je mogao uhvatiti bilo tko s prijemnikom.

Pročitajte i ovo Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja Ilustracija Lakše je ozlijeđen Policajac neoprezno uletio u zavoj pa službenim automobilom sletio s ceste

>> Vozio s 4,9 promila i naguravao s policajcem na cesti

Policija iz Memphisa priopćila je kako je policajac Anthony suspendiran do kraja istrage. Audio snimku, policija nije objavila, jer je u tijeku istraga.

Policijska narednica Karen Rudolph za kraj je kolegi uputila savjet, ali i drugim policajcima. 'Svaki put kad vam je policijski radio upaljen, dobro je zadržati profesionalnost', kratko je izjavila Rudolph za MyFox Memphis.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene