Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traga se za pomagačima

Razbijen lanac trgovine oružjem iz BiH prema Sloveniji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici federalne uprave policije (FUP) uhitili su organizatora krijumčarenja oružja i vojne opreme u Sloveniju, te traga za više osoba koji su uključeni u lanac trgovine naoružanjem, priopćeno je u nedjelju iz FUP–a.

Na području Travnika u subotu je uhićen 32–godišnji muškarac, dok policija traga za pomagačima te je u nedjelju pretresla dva objekta na području Zenice koje koriste te osobe.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pokazivanje snage Sjeverna Koreja ne miruje: Isprobali su još jedno oružje Slika nije dostupna POD OKRILJEM NOĆI Oni su tako jako željeli provaliti u trgovinu oružjem, baš ih nije išlo: NI 13 dana nije bilo ključno

A.K. (1986) iz Travnika je uhićen po nalogu Državnog odvjetništva BiH jer se sumnjiči da je u prethodnom razdoblju posredstvom drugih osoba iz Bosne i Hercegovine i Slovenije organizirao prebacivanje veće količine oružja i vojne opreme iz Bosne i Hercegovine u Sloveniju.

U okviru akcije prekidanja lanca trgovine oružjem, FUP nastavlja suradnju s mnistarstvom unutarnjih poslova Slovenije na identificiranju osoba i dokumentiranju kaznenih djela. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene