Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

Pucnjava u restoranu

Policajci ubijeni dok su ručali pizzu, jedan od njih je Igor Soldo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je izjavila kako su policijski djelatnici, Alyn Beck (42) i Igor Soldo (32) upucani izbliza dok su ručali u lasvegaskom CiCi's Pizza restoranu.

Troje ljudi, uključujući dva policajca, ubijeni su u Las Vegasu od strane dvoje napadača koji su i sebi na kraju sami presudili.

Policija je izjavila kako su policijski djelatnici, Alyn Beck (42) i Igor Soldo (32) upucani izbliza dok su ručali u lasvegaskom CiCi's Pizza restoranu.

Obitelji poginulih policajaca su očajne. Veteran Beck imao je ženu i troje djece, a Soldo, koji je u službi od 2006. godine, ženu i bebu.

Dvoje osumnjičenih, muškarac i žena, odmah po ubojstvu policajaca, otuđili su njihovo oružje te se uputili u supermarket Walmart koji se nalazi preko puta restorana. Tamo su ubili treću osobu te presudili i sebi samima.

Kanada: Uhićen muškarac koji je ubio tri i ranio dva policajca

Glasnogovornik policijske postaje u Las Vegasu, Larry Hadfield, tvrdi kako je prije otvaranja vatre jedan od napadača povikao - 'Ovo je revolucija!'

'Još uvijek ne znamo ništa o napadačima. Pokušavamo prikupiti što više informacija', izjavio je Hadfield novinarima.

Guverner Brian Sandoval je izrazio svoju sućut obiteljima žrtava, sam čin nazvao 'bezosjećajnim nasiljem' te izjavio kako je shrvan od boli.

Restoran i supermarket odmah su nakon ubojstva zatvoreni. Policija vrši očevid te pokušava saznati detalje i motive napada.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene