Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proširena istraga

Dojavu shvatili ozbiljno: MUP provjerava je li Matej Periš viđen u Njemačkoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prošlo je više od mjesec dana od nestanka 27-godišnjeg Mateja Periša koji je sa šestoricom prijatelja otišao u Beograd proslaviti Novu godinu. Jučer su srpski mediji objavili kako je neimenovana hrvatska manekenka objavila da je u Njemačkoj vidjela mladića koji liči na njega.

Nestanak Mateja Periša još uvijek je misterij. Istraga ulazi u 45. dan, a osim srbijanske policije, hrvatska policija surađuje i s njemačkom.

Naime, navodno ga je u Münchenu vidjela hrvatska manekenka koja je na Instagramu opisala događaj. Za Kurir.rs je rekla da je u tom trenutku šetala svoju bebu s majkom, kada je na ulici ugledala muškaraca koji je "preslikan" Matej.

''Upravo sam se susrela s osobom koja izgleda isto kao on tri puta u centru Münchena. Može li mi netko reći koliko je visok Matej Periš? Dečko kojeg sam srela je moje visine, oko 183, možda i viši. Skontala sam da je isti kada je stajao ispred bivšeg restorana Opatija i dizao novac s bankomata. Da ne bude zabune, ukoliko je netko upućen neka mi javi u DM, da bih mogla kontaktirati nadležne organe'', napisala je djevojka u objavi na Instagramu.

Pročitajte i ovo Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periša EMOTIVNO REAGIRAO Nenad Periš nakon vijesti da je pronađen mladić koji je nestao skoro u isto vrijeme kao i Matej: "Iz sveg se srca radujem"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SASTANAK U BEOGRADU Hrvatska policija danas ponovo stiže u Srbiju zbog nestalog Mateja: "Nemam još dogovoren sastanak s njima"

Hrvatska policija, u suradnji s njemačkom, provjerava navode hrvatske manekenke, doznaje Jutarnji list.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene