Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sapunica u Srbiji

Pojavile se nove eksplicitne fotografije bivše državne tajnice, za sebe je navodno tvrdila: "Ja sam za njih Einstein"

Dijana Hrkalović
Dijana Hrkalović Foto: DNEVNIK.hr
Srbija, a i cijela regija, već danima prati raspetljavanje slučaja bivše državne tajnice u tamošnjem MUP-u, koja je privedena pod sumnjom za uklanjanje dokaza o ubojstvu. Svaki dan izlaze novi detalji o njezinu životu.

U medije se javljaju i oni koji su Dijanu Hrkalović poznavali i prije karijere u policiji. Njezinu poslu u MUP-u začudili su se kolege sa Filozofskog fakulteta.

Pročitajte i ovo James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji

Iznenadili su se kad su je prije nekoliko godina ugledali na konferenciji za medije tadašnjeg ministra unutarnjih poslova u ulozi tajnice MUP-a. Bila je jedna od najboljih studentica generacije, a ostavljala je dojam tihe i nenametljive djevojke. Cijela katedra ostala je šokiranja činjenicom da je postala dio vladajuće garniture, doznaje Nova.rs na fakultetu. Kad se jednom poslije toga pojavila na fakultetu, netko od kolega ju je upitao otkud ona u političkoj stranci i u MUP-u, pogotovo zato što posao nije u njezinoj struci.

"Odgovorila je nešto u stilu: 'Ma što me briga, ja sam tamo za sve njih Einstein, mogu raditi što god hoću', na što su svi dodatno ostali zapanjeni", kazao je izvor s fakulteta za portal. 

Inače, srpski mediji jučer su objavili fotografiju Dijane Hrkalović, navodno snimljenu u uredu MUP-a, na njezinu radnom mjestu.

Iza raskopčanih hlača proviruje čipkasto donje rublje. Navodno ih je, kako su pisali mediji, slala jednom utjecajnom političaru, a poslije se time hvalila i pripadnicima krim miljea, među kojima je imala prijatelje. Danas su osvanule nove fotografije. Na novima se vidi kako sjedi podignute suknje, a na nogama ima haltere. 

Portal Objektiv.rs, koji je u posjedu tih fotografija, piše kako je sastanke znala održavati "mamurna i pod utjecajem opijata". Za taj portal srpski stručnjak za sigurnost kaže da pretpostavlja kako ju je netko štitio. 

Dijana Hrkalović je privedena u sklopu istrage prikrivanja dokaza ubojstva.

Hrkalović je, prema tvrdnjama izvora na koje se pozivaju beogradski mediji, privedena jer se dovodi u vezu s uklanjanjem dokaza ubojstva Vlastimira Miloševića u siječnju 2017. godine.

Za to su ubojstvo bili osumnjičeni, privedeni, a potom oslobođeni Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, Marko Miljković te još jedna osoba iz organizirane kriminalne skupine koju je predvodio Belivuk.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene