Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Niti kiša ih nije spriječila

Pogledajte proslavu ljetnog solsticija u Stonehengeu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je bio jedan od mokrijih u posljednjih nekoliko godina, ljetni solsticij na čuvenom Stonehengeu u Engleskoj pozdravilo je nekoliko tisuća ljudi.

Čak niti uporna i dosadna kiša nije mogla rastjerati 14.500 entuzijasta, koji su jutros pozdravili izlazak sunca u najdužem danu u godini.

Pročitajte i ovo Ilustracija Britanski Project X Zabava izmakla kontroli: U kuću ih je pokušalo ući više od 100, intervenirala i policija Engleska policija, ilustracija Uspostavljen kordon Drama u Engleskoj, u tijeku velika evakuacija: "Napustite područje i na vraćajte se"

Svake godine na najduži dan u godini održava se pogansko slavlje suncu, i koje se održava na toj čuvenoj prapovijesnoj lokaciji. Događaj privlači vjernike, znatiželjnike, štovatelje, druide i mnoge druge, koji žele iskusiti taj spiritualni događaj.

Unatoč teškoj naoblaci, u 4:52 sati po lokalnom vremenu, kišom natopljeno mnoštvo glasno je dočekalo izlazak sunca, uz pljesak i povike.

Lokalna policija ističe kako je čitav događaj prošao mirno sa svega 20-ak uhićenja manjeg značaja. Kako je to ove godine izgledalo pogledajte u priloženoj fotogaleriji.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene