Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Hrabrost ili ludost?

Pogledajte kako je hodač po užetu usred noći prešao Niagarine slapove!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nik Wallenda, član slavne obitelji hodača po užetu "Leteći Wallende", uspio je prijeći Niagarine slapove hodajući po 5 centimetara debelu čeličnom užetu razapetom iznad divlje vode i stijenja.

Malim, ali sigurnim koracima uspio je prijeći 550 metara za nešto više od 25 minuta. 'Pogled je nevjerojatan i oduzima dah', rekao je stigavši na cilj gdje su ga dočekale tisuće ljudi.

Wallendin pothvat promatrale su četiri tisuće ljudi s obje strane slapova, a ulaznice su prije nekoliko tjedana rasprodane za samo pet minuta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otac sve snimio Sekunda im odlučila životima: Zamalo su stradali na 'katapultu' u luna praku Slika nije dostupna Zadovoljno trljaju ruke VIDEO Prizor zimske idile koji oduzima dah

>> Za 4 minute na vrh zvonika: Pothvat opasan po život!

Zadnji prijelaz po užetu iznad slapova datira iz srpnja 1896. Nakon toga je zabranjen. Mjesne vlasti načinile su iznimku za Wallendu, istaknuvši 'ulogu kaskadera u povijesti i promidžbu Niagarinih slapova', nadajući se zaradi od turizma.

Wallenda je rekao da je dobio dozvolu za prijelaz po užetu iznad Grand Canyona u Arizoni, što će biti prvi pokušaj u povijesti i približno tri puta duži hod od prijelaza Niagarinih slapova. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene