Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obamin ples

Pogledajte kako američki predsjednik nema ritma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za vrijeme posjeta Indiji američki predsjednik Barack Obama i njegova supruga Michelle zaplesali su s indijskom djecom na tradicionalnoj proslavi hinduističkog praznika svjetlosti.

Obama i prva dama prvo su iz publike gledali predstavu djece u tradicionalnim živopisnim i raznobojnim kostimima. Kada su djeca počela plesati američka prva dama se spremno uključila, a potom i nagovorila supruga da im pridruži. Iako se isprva nećkao, Obama je prihvatio poziv.

Pročitajte i ovo Barack i Michelle Obama nesreća na jezeru Utopio se osobni kuhar Baracka Obame: "Bio je voljeni član naše obitelji" Slika nije dostupna Jednotjedna turneja Obama stigao u Irsku: Najvažniji dio posjeta traganje za precima

>> Maknite kokose! Stiže Obama!

>> VIDEO: Obama platio Medvedevu hamburger

Michelle se na plesnom podiju jako dobro snašla 'hvatajući' pokrete tradicionalnog plesa, a njezinom suprugu je to išlo dosta teže. Osoblje Bijele kuće dobro se zabavljalo gledajući svog ukočenog šefa na plesnom podiju. Svečanost je izravno prenošena na indijskoj televiziji, a djeca su na kraju dobila zajedničku fotografiju i autograme prvog američkog para. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene