Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za vrijeme posjeta Indiji američki predsjednik Barack Obama i njegova supruga Michelle zaplesali su s indijskom djecom na tradicionalnoj proslavi hinduističkog praznika svjetlosti.


Obama i prva dama prvo su iz publike gledali predstavu djece u tradicionalnim živopisnim i raznobojnim kostimima. Kada su djeca počela plesati američka prva dama se spremno uključila, a potom i nagovorila supruga da im pridruži. Iako se isprva nećkao, Obama je prihvatio poziv.

Vezani članci Michelle Obama, Barack Obama Doznalo se zašto je Michelle Obama bila ljuta na Baracka na Bidenovoj inauguraciji, razlog je pomalo i očekivan Slika nije dostupna Pogledajte što je zapravo Trumpova 'velika vijest' o Obami

>> Maknite kokose! Stiže Obama!

>> VIDEO: Obama platio Medvedevu hamburger

Michelle se na plesnom podiju jako dobro snašla 'hvatajući' pokrete tradicionalnog plesa, a njezinom suprugu je to išlo dosta teže. Osoblje Bijele kuće dobro se zabavljalo gledajući svog ukočenog šefa na plesnom podiju. Svečanost je izravno prenošena na indijskoj televiziji, a djeca su na kraju dobila zajedničku fotografiju i autograme prvog američkog para. (Hina)