Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što je sigurno, sigurno je..

Maknite kokose! Stiže Obama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatne mjere sigurnosti poduzete su u Indiji uoči posjeta američkog predsjednika Baracka Obame.

Kako bi se zaštitio američki predsjednik Obama, u indijskom glavnom gradu Mumbaiu, poduzete su, u najmanju ruku neobične mjere sigurnosti. Kako bi se unaprijed osigurali od svih mogućih rizika koji prijete Obami uoči njegovoj posjeta u petak, naređeno je da se poskidaju svi kokosi s palmi!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mučenje životinje Sramotna ''zabava'': Napili kokoš pivom, a onda je šamarali i šutirali kao loptu Slika nije dostupna NEVJEROJATNI INCIDENT Srbijanska političarka na presici ustvrdila da Vučić surađuje s kriminalcima pa je gađali - živom kokoši

>> Većina Amerikanaca ne očekuje reizbor Obame

Naime, izgleda da u spomenutom gradu sasvim realna opasnost svakodnevno prijeti stanovništvu, a radi se o padanju kokosa sa grana, često na glave prolaznika. Svi kokosi u okolici Gandijevog gradskog muzeja su odrezani sa stabala.

Smrtonosni kokosi

Nevjerojatno je da ova odluka i nije tako bizarna, kada činjenice govore kako svake godine ljudi u Indiji bivaju ozlijeđeni ili čak ubijeni od padajućih kokosa. 'Rekli smo vlastima da maknu suhe kokose sa stabala koja su u blizini muzeja. Zašto riskirati?', izjavio je za BBC Meghshyam Ajgaonkar, glavni tajnik Mani Bhavana.

Mani Bhavan je inače mjesto gdje je Mahatma Gandhi živio tijekom njegove borbe protiv Britanije i jedno je od pet mjesta koje će američki predsjednik Obama posjetiti. Zanimljivo je da je muzej svježe renoviran, a sve kako bi spreman dočekao Baracka Obamu!

Obama je, ne tako davno, izjavio kako bi mu velika čast bila večerati sa Gandhijem, te kako mu je on oduvijek bio inspiracija!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene