Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U prostorijama klinike

Ispituju dječaka koji je počinio masakr u beogradskoj školi: Postavit će mu pet pitanja, a odgovori bi mogli otkriti glavni misterij

Beogradska škola u kojoj se dogodio masakr
Beogradska škola u kojoj se dogodio masakr Foto: Cropix
Dječak koji je 3. svibnja počinio masakr u beogradskoj školi svjedoči na suđenju ocu, kojeg se tereti za teško djelo protiv opće sigurnosti. Navodno će mu postaviti pet pitanja.

U prostorijama Klinike za neurologiju i psihijatriju za djecu i mlade, u kojoj je smješten, počelo je ispitivanje dječaka ubojice koji je počinio masakr u beogradskoj osnovnoj školi. Ispituju ga kao svjedoka u postupku protiv njegova oca, kojeg se tereti za teško djelo protiv opće sigurnosti, neslužbeno doznaje Blic.

Odgovori na pitanja mogli bi razotkriti jedan od ključnih misterija stravičnog zločina, a to je pitanje kako je dječak došao do očeva oružja kojim je počinio masakr.

Kako neslužbeno doznaje Blic, pet je pitanja na koja 14-godišnjak treba odgovoriti.

1. Je li ga otac maltretirao?
2. Kakav je bio odnos u obitelji, između majke, oca i sestre?
3. Je li ga otac vodio u streljanu?
4. Je li ga učio pucati?
5. Je li mu dao šifru sefa s oružjem?

Pročitajte i ovo Maslina - 3 Platio bogatstvo Hrvatski poljoprivrednik prijevarom došao do subvencija: Sve je priznao na sudu, u zatvor neće, ali ovu će kaznu dugo pamtiti

Njegova oca sumnjiči se da je ilegalno posjedovao oružje kojim je dječak 3. svibnja u beogradskoj Osnovnoj školi Vladimira Ribnikara ubio sedam djevojčica i jednog dječaka te čuvara, dok je jedna djevojčica kasnije preminula u bolnici. Također, sumnja se da je obučavao sina za rukovanje oružjem i vodio ga u streljanu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene