Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dva požara

VIDEO Plamena buktinja progutala tvornicu koja proizvodi pancirke i kacige za Putinovu vojsku: Je li riječ o sabotaži?

Prizori požara
Prizori požara Foto: Screenshot/X
Dva velika požara izbila su u ruskoj Moskovskoj oblasti u noći s 10. na 11. siječnja, prema izvješćima ruskog ministarstva za hitne situacije.

Prvi požar dogodio se u pogonu za proizvodnju polimera u selu Obuhovo. Požar je zahvatio površinu od 8000 kvadratnih metara. Tvornica je navodno proizvodila materijale za proizvodnju kaciga, pancirki i posebne obuće, između ostalog.

Pročitajte i ovo Autotrolej Manjak vozača Nepalci i Indijci vozit će autobuse u hrvatskom gradu: Evo kad stiže prvih 10

Pročitajte i ovo Liječnica Oštetila HZZO Lažirala recepte i preprodavala lijekove: Podignuta optužnica protiv liječnice dilerice

Ruski vatrogasci gasili su požar duže od 4 sata. Na mjestu nesreće radilo je više od stotinu spasilaca. Nije poznato što je izazvalo požar tako velikih razmjera. Policija sumnja da je postrojenje možda zapaljeno. Također je moguće da je tijekom popravka došlo do kratkog spoja, piše Daily Mail.

Kasnije je ministarstvo objavilo da je veliki požar izbio u jednokatnoj administrativnoj i industrijskoj zgradi u gradu Moskvi. Požar je zahvatio površinu od 2000 kvadratnih metara, a ugasili su ga vatrogasci.

Pročitajte i ovo Ilustracija Drama u Njemačkoj Liječnici progovorili o alarmantnoj situaciji! Nedostaje jedan lijek, a zbog toga bi mogao nastati kaos: Teško bolesnu djecu prebacuju u druge klinike

 

Ni u jednom požaru nije bilo žrtava, rekle su vlasti. Ministarstvo nije otkrilo uzrok požara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene